Koud & Warm buffet II

Koud en warm buffet II bestaat uit koude gerechten opgemaakt op spiegels en warme gerechten geserveerd in chafingdishes.

  • Rundvleessalade gegarneerd met gevulde eitjes, asperges met ambachtelijke ham, kalkoenfilet, paté uit eigen keuken, cassler rib, Ardenner ham met meloen, diverse rauwkost en fruitsoorten.
  • Zalmsalade gegarneerd met gevulde eitjes, Noorse garnalen, Hollandse nieuwe haring, tonijn, sardines, gepocheerde zalm, diverse rauwkost en fruitsoorten.

Uitgebreid met tropicalsalade, Mexicaanse salade, Waldorff salade, ravigotesaus, cocktailsaus, kruidenboter en stokbrood.

Bovenstaand geheel wordt uitgebreid met de volgende warme gerechten:

  • Varkensmedaillon met keuze uit stroganoff- of champignon roomsaus.
  • Kipfilet met keuze uit sinaasappel- of kerriesaus met ananas.
  • Aardappel-groente taart en gevulde rijst.