Koud & Warm Buffet III

Koud en warm buffet III bestaat uit koude gerechten opgemaakt op spiegels en warme gerechten geserveerd in chafingdishes.

  • Rundvleessalade gegarneerd met gevulde eitjes, asperges met ambachtelijke ham, kalkoenfilet, paté uit eigen keuken, cassler rib, Ardenne ham met meloen, rosbief, drumsticks diverse rauwkost en fruitsoorten.
  • Zalmsalade gegarneerd met gevulde eitjes, Noorse garnalen, Hollandse nieuwe haring, tonijn, sardines, gepocheerde zalm, gerookte zalm, gerookte paling, diverse rauwkost en fruitsoorten.

Uitgebreid met tropicalsalade, Mexicaanse salade, Waldorff salade, ravigotesaus, cocktailsaus, kruidenboter en stokbrood.

Bovenstaand geheel wordt uitgebreid met de volgende warme gerechten:

  • Kipfilet met perzik en roquefortsaus
  • Bourgondische rib overgoten met honing-mosterdsaus
  • Aardappel-groente taart en gevulde rijst