Nieuwe stijl koud II

Op smaakvolle wijze presenteren wij u en uw gasten de volgende koude gerechten in onze nieuwe stijl!

  • Carpaccio van Ossenhaas. gegarneerd met pijnboompitten, rucolasla, Parmezaanse kaas en een dressing van basilicum
  • Truffelfilet met een salade van shiitake
  • Pastasalade met gebakken katenspek en knoflook
  • Groene asperges ingerold in licht gerookte achterham
  • Gerookte kipfilet met truffelmayonaise. Meloen met serranoham
  • Rundvleessalade
  • Carpaccio van gerookte zalm met een limoenmayonaise en kappertjes,
  • Hollandse garnalen met een romige cocktailsaus
  • Gamba’s met een groene jalapenosaus en koriander
  • Gerookte palingfilet op een bedje van zeewier
  • Hollandse nieuwe haring met rode ui
  • Vers gestoofde zalmforel
  • Salade van Noorse garnalen
  • Zalmsalade
  • Salade van krab

Gevulde eitjes, gevulde tomaatjes en gevulde komkommer.
Meloen, ananas, stokbrood, kruidenboter, cocktailsaus en remouladesaus