Nieuwe stijl Koud & Warm I

Op smaakvolle wijze presenteren wij u en uw gasten de volgende koude en warme gerechten in onze nieuwe stijl!

  • Carpaccio van Ossenhaas, gegarneerd met pijnboompitten, rucolasla, Parmezaanse kaas en een dressing van basilicum
  • Groene asperges ingerold in licht gerookte achterham
  • Gerookte kipfilet met truffelmayonaise
  • Meloen met serranoham
  • Rundvleessalade
  • Carpaccio van gerookte zalm met een limoenmayonaise en kappertjes
  • Hollandse nieuwe haring met rode ui
  • Vers gestoofde zalmforel
  • Salade van Noorse garnalen
  • Zalmsalade
  • Salade van krab

Het geheel wordt aangevuld met gevulde eitjes, gevulde tomaatjes en gevulde komkommer, meloen, ananas stokbrood, kruidenboter, cocktailsaus en remouladesaus.

Bovenstaande wordt uitgebreid met de volgende warme gerechten:

  • Truffelfilet reeds voor u getrancheerd met een heldere rode wijnsaus gevuld met shiitake
  • Zalmfilet met een witte wijn saus en gepelde witte druiven.
  • Quiche van verse groente, en een puree van pastinaak.