Nieuwe stijl koud warm II

Op smaakvolle wijze presenteren wij u en uw gasten de volgende koude en warme gerechten in onze nieuwe stijl!

  • Carpaccio van Ossenhaas. gegarneerd met pijnboompitten, rucolasla, Parmezaanse kaas en een dressing van basilicum
  • Truffelfilet met een salade van shiitake
  • Pastasalade met gebakken katenspek en knoflook
  • Groene asperges ingerold in licht gerookte achterham
  • Gerookte kipfilet met truffelmayonaise
  • Meloen met serranoham
  • Rundvleessalade
  • Carpaccio van gerookte zalm met een limoenmayonaise en kappertjes
  • Hollandse garnalen met een romige cocktailsaus
  • Gamba’s met een groene jalapenosaus en koriander
  • Gerookte palingfilet op een bedje van zeewier
  • Hollandse nieuwe haring met rode ui
  • Vers gestoofde zalmforel. Salade van Noorse garnalen
  • Zalmsalade 
  • Salade van krab

Het geheel wordt aangevuld met gevulde eitjes, gevulde tomaatjes en gevulde komkommer, meloen, ananas, stokbrood, kruidenboter, cocktailsaus en remouladesaus.

Bovenstaande wordt uitgebreid met de volgende warme gerechten:

  • Huis gepekelde runde entrecote met een peperroomsaus,
  • Lamsstoofschotel met een rijkelijk garnituur
  • Tongrolletjes gevuld met verse zalm en een lichte kreeftesaus
  • Quiche van verse groente, en een puree van pastinaak.