Winterbarbecue

Barbecueën alleen in de zomer? Natuurlijk niet! Met de overheerlijke winterbarbecue van Partyservice in Stijl wordt barbecueën in bijzondere winterse aangelegenheid.

Speciaal  voor u en uw gasten hebben wij uitgebreidde onderstaande buffet samengesteld.

Spies van rookworst, spies van hert met rozemarijn, saucijsworst, huisgemaakte hamburger met katenspek, speenvarken hammetje, biefstuk met koffiemarinade, kreeftstaart, gambaspies met winterse kruiden, botervis in een jasjes van kruiden en vezelbrood.

Deze overheerlijke vlees- en vissoorten worden aangevuld met zuurkool gekookt in room, zuurkool gekookt in casis, gepofte aardappel met kruidenboter, aardappelsalade met rode ui en uitgebakken spek, huisgemaakte huzarensalade, tomatensalade met basilicum en gesnipperde ui, komkommersalade met verse peterselie, pastasalade met gemarineerde cherrytomaatjes overgoten met pestodressing, rijstsalade met basilicumcreme en kappertjes, witlofsalade met Roquefort, in port gestoofde peertjes, pompoensalade met geitenkaas bestrooid met pijnboompitten en overgoten met honing.

Natuurlijk zullen het stokbrood, het meergranenbrood, de kruidenboter, satesaus, remouladesaus, zigeunersaus, knoflooksaus en cocktailsaus niet ontbreken.