Webshop Partyservice in Stijl

Een luxe buffet voor een groot gezelschap? Met een kleine groep familie en vrienden genieten van een overheerlijk diner? Of een tot in de puntjes verzorgd bedrijfsevenement? Partyservice in Stijl verzorgt uw feest, groot of klein, volledig naar úw wensen! Ongeacht de gelegenheid of het evenement: een bijzondere belevenis is ons doel. U kunt rekenen op onze jarenlange ervaring, professionele aanpak en culinaire topkwaliteit. Met onze grenzeloze gastvrijheid en inzet overtreffen we uw verwachtingen!

davids choice

 

Koud & Warm Buffet
Koud & Warm Buffet

Koud & Warm Buffet

Met de kerstdagen achter de rug is het weer tijd voor de nieuwjaarsborrels! Partyservice in Stijl verzorgt ook buffetten voor deze gelegenheid. Bekijk hier ons aanbod!
Moederdagontbijt
Moederdagontbijt

Moederdagontbijt

Een culinaire verrassing die uw (schoon)moeder nog jarenlang zal bijblijven
Diners
Diners

Diners

Voor bijzondere gelegenheden kan het organiseren van een diner veel tijd en moeite kosten. Wij nemen graag deze zorgen uit handen met onze diner-service! Bekijk hier ons culinaire aanbod!
Arrangementen
Arrangementen

Arrangementen

Natuurlijk is het bij Partyservice in Stijl ook mogelijk uw complete feest te laten verzorgen. Speciaal hiervoor hebben wij een breed aanbod van heerlijke arrangementen in diverse stijlen en prijscategorieën.
Buffetten
Buffetten

Buffetten

Van Themabuffetten, Dessert Buffetten tot compleet (tot in de puntjes) georganiseerde Kerstbuffetten. Bekijk hier ons aanbod van verschillende buffetten!
TOP