Maandgerecht December|Wortelstamp met Hachee

by / maandag, 01 december 2014 / Published in Nieuws
wortelstamp

wortelstampWij voorzien dagelijks diverse bedrijven van een heerlijk vers gemaakte gerechten. Elke dag kan er een keuze gemaakt worden uit verschillende gerechten voor  € 8,– . Ideaal in het geval van overwerken.

Door het gebruik van uitsluitend verse producten die op traditionele wijze worden bereid, geeft het een ervaring als of oma zelf heeft gekookt.

Naast de traditionele vlees en visgerechten zoals  biefstuk of gehaktbal met een gekookte aardappel en groenten, komen bij ons ook maand- en seizoensgerechten  aan bod. Door dit gevarieerde aanbod vallen wij bij iedereen in de smaak.

Door onze verpakking is het ook mogelijk om onze maaltijden gekoeld te laten leveren en in de vriezer te bewaren. Dit biedt u de mogelijkheid om maaltijden op voorraad te nemen, waardoor u bij onverwachts overwerken gegarandeerd bent van een heerlijke, gezonde én voedzame maaltijd.

Deze maand: Wortelstamp met Hachee

 

Geef een reactie

TOP