Partyservicevanbeek bij Hart van Nederland

by / woensdag, 07 januari 2015 / Published in Nieuws
hartvannederland

hartvannederland

Honderd verschillende banen in een jaar

Pierre Spierings gaat een bijzondere uitdaging aan voor het goede doel. Hij wil in 2015 honderd verschillende banen doen voor het jaar voorbij is.

De bijna 65-jarige man uit Oss wilde 10.000 euro inzamelen om een basisschool te bouwen in Kenia. Hiervoor wil hij honderd dagen werken in 2015, waarbij hij elke dag een ander beroep doet en hiervoor 100 euro op een dag verdient. Op deze manier kan hij genoeg geld inzamelen voor de basisschool in Chitsukwa.

Hij heeft al veel verschillende banen aangeboden gekregen, uiteenlopend van restauranthulp tot huisschilder en van verkoper in een golfwinkel tot bijrijder in een vrachtwagen. Hij houdt alles bij op een website over zijn actie ‘100 x honderd‘. Hart van Nederland ging met hem bij toen hij dinsdag een dag ging helpen als kok bij een cateringbedrijf in Oss.

Geef een reactie

TOP