Barbecue Arrangement

5-4-im-Informatie_afbeelding_links-9811Natuurlijk is het bij Partyservice in Stijl ook mogelijk uw complete feest te laten verzorgen. Speciaal hiervoor heeft Partyservice in Stijl de arrangementen in het leven geroepen. Diverse arrangementen in diverse stijlen en prijscategoriën.

Natuurlijk is het ook mogelijk om in overleg uw eigen arrangement samen te stellen. Hiervoor kunt u vrijblijvend contact opnemen met Partyservice in Stijl.

Gedurende 4 uur wordt er voor u en uw gasten gezorgd. Een overheerlijke barbecue en onbeperkt drankjes!

Barbeque Arrangement

€ 35,00per persoon

 • Gedurende 4 uur wordt er voor u en uw gasten gezorgd. Een overheerlijke barbecue en onbeperkt drankjes!
 • Een mooie compleet ingerichte bar met alle toebehoren. Van hieruit zal de barkeeper bier,
  frisdranken en onze overheerlijke huiswijnen uitserveren. Natuurlijk is het ook mogelijk om andere dranken uit te serveren.
 • Een overheerlijke barbecue met 5 stuks vlees per persoon bestaande uit een sjalick, hamburger, zoet/pittig gekruide spare-rib, gemarineerd varkenslapje en een drumstick. Deze vleessoorten worden aangevuld met 5 verschillende salades, zoals huzarensalade, aardappelsalade, tropicalsalade, Mexicaanse bonensalade en een witte koolsalade. Stokbrood, kruidenboter, 2 koude sauzen en een warme saus vullen dit geheel goed aan. Compleet met barbecuepan, borden, bestek en servetten. Uiteraard wordt dit geheel fraai gepresenteerd
 • Op een afgerokte buffettafel of life-cooking buffet. Een vakkundige kok draagt zorg voor de culinaire perfectie.
 • In dit arrangement zit ook het meubilair inbegrepen. Hierbij moet u denken aan tafels voorzien van linnen en de daarbij behoren stoelen en tafeldecoratie, leuntafels compleet ingepakt met linnen en ook voorzien van tafeldecoratie en bijpassende krukken. Kortom een leuk arrangement voor een betaalbare prijs en perfecte kwaliteit. Zeker de moeite waard om uit te proberen!
 • Wilt u voor een prijs van € 35,00 per persoon dat u en uw gasten niets tekort komen? Bestelt u dan vandaag nog.
 • -
 • Prijzen zijn exclusief transportkosten en B.T.W.
  Bij aantallen onder de 40 personen zal er een meerprijs voor personele kosten doorberekend worden.
 • direktbestellen_button_200

Alle prijzen zijn exclusief BTW, afwaskosten en transportkosten.

TOP