Luxe Barbecue Arrangement

arrang_luxe_bbq_foto4_800x533Natuurlijk is het bij Partyservice in Stijl ook mogelijk uw complete feest te laten verzorgen. Speciaal hiervoor heeft Partyservice in Stijl de arrangementen in het leven geroepen. Diverse arrangementen in diverse stijlen en prijscategoriën.

Natuurlijk is het ook mogelijk om in overleg uw eigen arrangement samen te stellen. Hiervoor kunt u vrijblijvend contact opnemen met Partyservice in Stijl.

 Voor een periode van 4,5 uur wordt voor u en uw gasten drank geschonken en vlees gebakken.

Luxe Barbecue Arrangement

€ 42,50per persoon

 • Voor een periode van 4,5 uur wordt voor u en uw gasten drank geschonken en vlees gebakken.
 • Een mooie complete bar met toebehoren, met de daarbij behorende drankenpakket van bier, frisdranken en onze overheerlijke huiswijnen. De barkeeper zal zorgdragen voor het schenken van deze dranken
 • -
 • Een overheerlijke barbecue met diversen soorten vis en vlees per persoon bestaande uit een visspies, mootjes zalm met safraanboter, zalmforel verpakt in aluminiumfolie en gamba’s. Voor de vleesliefhebber een sjaslick, rosbief, varkenshaas ingerold in katenspek, Pittig gekruide spare-rib, gemarineerde varkenslapje, sate met satesaus, Barneveldse kipfilet en een Hollandse biefstuk. Dit wordt aangevuld met verschillende salades zoals Tropical salade, tomatensalade met vinaigrette mediterrane, aardappelsalade, Mexicaanse bonensalade, witte koolsalade en pastasalade. 2 koude sauzen en 1 warme saus, kruidenboter, mini broodjes en stokbrood. Compleet met barbecuepan, borden, bestek, servetten en uiteraard fraai gepresenteerd op een afgerokte buffettafel of op een van onze life-cooking buffetten met een kok die zorgdraagt voor een culinaire perfectie.
 • -
 • Ook zitten in dit pakket het volgende inbegrepen:
  -Tafels met linnen en aankleding met de daarbij behorende stoelen,
  -Statafels compleet ingepakt met linnen met de daarbijhorende krukken.
  -Decoratie op de Tafels
 • direktbestellen_button_200

Alle prijzen zijn exclusief BTW, afwaskosten en transportkosten.
Bij aantallen onder de 40 personen zal er een meerprijs voor personele kosten doorberekend worden.

 

TOP