Feestarrangement met Fingerfood

arrang_receptie_foto9_800x533Natuurlijk is het bij Partyservice in Stijl ook mogelijk uw complete feest te laten verzorgen. Speciaal hiervoor heeft Partyservice in Stijl de arrangementen in het leven geroepen. Diverse arrangementen in diverse stijlen en prijscategoriën.

Natuurlijk is het ook mogelijk om in overleg uw eigen arrangement samen te stellen. Hiervoor kunt u vrijblijvend contact opnemen met Partyservice in Stijl.

Voor een periode van 4 uur wordt er voor u en uw gasten, drank geschonken en met diversen hapjes rond gelopen.

Feestarrangement met fingerfood

€ 35,00per persoon

  • Een mooie complete bar met toebehoren, met de daarbij behorende drankenpakket van bier, frisdranken en onze overheerlijke huiswijnen. De barkeeper zal zorgdragen voor het schenken van deze dranken.
  • Oogstrelend, culinair perfect, en uiteraard wat meer uitstraling dan de gewone hapjes. U en uw gasten worden verwend met een mooie rangschikking van kleine gerechten, zoals een Hollandse garnalencocktail, Tepiyaki spies, pannetje met ossehaaspuntjes met een ketjapdressing, mini broodjes belegd met verse vis en uiteraard als afsluiter een leuk dessertje
  • -
  • Er zal maar liefst in 4 uur tijd acht keer voor u en uw gasten gezorgd gaan worden in diversen stijlen fingerfoodhapjes met uiteraard de culinaire perfectie. De meest feestelijke gerechten zullen op stijlvolle en smakelijke wijze aan u worden gepresenteerd
  • -
  • Ook zitten in dit pakket het volgende inbegrepen: Tafels met linnen en aankleding met de daarbij behorende stoelen, statafels compleet ingepakt met linnen en ook de decoratie uitgebreid met krukken.
  • direktbestellen_button_200

Alle prijzen zijn exclusief BTW, afwaskosten en transportkosten.
Bij aantallen onder de 40 personen zal er een meerprijs voor personele kosten doorberekend worden.

 

TOP