Kerstmenu

Beste culinaire fijnproever,

Het doet ons genoegen u bijgaand ons kerstmenu toe te doen komen met enkele van onze mogelijkheden.

Om met de kerstdagen te zorgen dat u culinair kunt genieten van diverse gerechten thuis hebben wij diverse mogelijkheden voor u samengesteld. Uiteraard zullen wij er zorg voor dragen dat u zelf geen uren meer in de keuken hoeft te vertoeven tijdens deze feestdagen, en daarom zijn alle gerechten of al kant en klaar of zal het met weinig moeite bereid kunnen worden.

Wel is het de bedoeling dat u tijdens de kerstdagen uw bestelling zelf komt halen op de dag dat u uw bestelling nodig heeft en dan gaarne na 11.00uur ’s morgens en voor 13.00uur ’s middags. Tevens geldt tijdens deze dagen dat alle bestellingen vooraf of contant bij ophalen voldaan dienen te worden.

Ook is het mogelijk wijzigingen door te voeren in de bestaande buffetten. Dus mocht u graag een andere vleeskeuze, viskeuze of iets veranderd willen hebben kan dit in overleg zeker geregeld worden. Definitieve aantallen willen wij graag 5 dagen voor de besteldatum doorkrijgen.

Hopende dat u leuke suggesties vindt in ons kerstmenu en in afwachting van uw bestelling verblijven wij.

Met culinaire groet,
Partyservice in Stijl
Sandra en David van Beek
Koud & Warm Buffet Nieuwe Stijl I
Koud & Warm Buffet I

Koud & Warm Buffet Nieuwe Stijl I

Voor dit jaar hebben we ook nieuwe koud en warm buffetten met oa. carpaccio van ossenhaas, groene asperges ingerold in licht gerookte achterham en getrancheerde truffelfilet met een heldere rode wijnsaus gevuld met shiitake. Bekijk hier ons aanbod.
Koud & Warm Buffet Nieuwe Stijl II
Koud & Warm Buffet II

Koud & Warm Buffet Nieuwe Stijl II

Buffet II is een luxe variant op het eerste buffet en bevat oa. truffelfilet met een salade van shiitake, gerookte palingfilet op een bedje van zeewier, huis gepekelde runder entrecote met een peperroomsaus en tongrolletjes gevuld met verse zalm en een lichte kreeftensaus.
Koud Buffet Nieuwe Stijl I
Koud Buffet I

Koud Buffet Nieuwe Stijl I

Naast warm én koud buffetten hebben wij ook alleen koud buffetten. Deze worden opgemaakt op spiegels en op een smakelijke wijze aan u gepresenteerd en bevatten oa. vers gestoofde zalmforel, salade van Noorse garnalen, gevulde eitjes, zalmsalade en een salade van krab. Bekijk hier ons aanbod!
TOP