Diners

Voorgerecht

prijs per persoon

  • Ardennerham met meloen en diverse garnituren
  • € 6,70 per persoon
  • -
  • Gerookte zalm op bedje van sla,
    honing mosterdsaus en garnituren
  • € 7,50 per persoon
  • -
  • Kipcocktail met mandarijntjes
    en gebruineerde amandelen
  • € 6,50 per persoon
  • -
  • Gerookte eendborst waaier op
    een spiegeltje van bosvruchtensaus
  • € 7,50 per persoon
  • -
  • Hors d’oeuvre op bord
    met diverse garnituren
  • € 7,50 per persoon
  • -
  • Zeevruchten cocktail
  • € 6,50 per persoon
  • -
  • Bovenstaande voorgerechten worden begeleidt
    met roomboter en minibroodjes
  • -

Soepen:

prijs per persoon

  • Venkelsoep met pernod
  • € 4,50 per persoon
  • -
  • Romige komkommersoep
  • € 4,50 per persoon
  • -
  • Dubbel getrokken bouillon
    met pareltjes van groenten
  • € 3,– per persoon
  • -
  • Ossenstaartsoep
  • € 4,50 per persoon
  • -
  • ossestaartsoep

Tussengerechten

prijs per persoon

  • Zalm a l’Anglaise begeleidt met een overheerlijke kreeftensaus,
    gekookte aardappeltjes en Parijse worteltjes
  • € 11,50 per persoon
  • Tongfilet gevuld met zalm in witte wijnsaus met gepelde druifjes,
    Aardappelpuree en Parijse worteltjes
  • € 13,50 per persoon
  • -zalm

Hoofdgerecht:

prijs per persoon

  • Kalfsoester met romige paprikasaus
    of saus naturel
  • € 20,50 per persoon
  • -
  • Escalope van gerookte kalkoenfilet
    met ananassaus
  • € 18,– per persoon
  • -
  • Biefstuk van de haas in portsaus
    begeleidt met sjalotten
  • € 21,50 per persoon
  • -
  • Entrecote met romige pepersaus
  • € 19,50 per persoon
  • -
  • Medaillon van varkensfricandeau
    gevuld met zalmmousse
  • € 16,00 per persoon
  • -
  • Bovenstaande gerechten worden begeleidt met
    gebakken krielaardappelen, Parijse worteltjes,
    haricotsverts ingerold in katenspek en witlof
    met ham en kaas gegratineerd

Grand dessert

prijs per persoon

  • Zoete heerlijkheden in de vorm van profiterols gevuld met room,
    diverse bavarois met slagroom en vruchten, diverse ijssoorten en
    een keur van taarten zullen het slotstuk van uw diner vormen. Dit
    buffet wordt door onze koks binnengereden met een kleurrijk
    vuurwerk en mysterieus rookgordijn
  • € 5,25 per persoon
  • Grand dessert op bord
  • € 5,25 per persoon
  • -

 

Voor meer dinersuggesties kunt u kijken op onze website of telefonisch contact met ons
opnemen.

TOP